Tarteletter

Hjemmelavet tarteletfyld


Nok til en stor gryde 4 liter(så måske skal du halverer opskriften)

2 kyllingebryster

4-5 gulerødder skåret i tern

1 ds. asparges

300g. frosne ærter

1-1,5 dl. mælk eller fløde (der skal ikke bruges ret meget, så fløde er bedst)

3 spsk. mel

Ca. 50g. smør eller margarine

salt og peber

Kog kylling og gulerødder i 15-20 min, i letsaltet vand. Vandet skal dække, kylling og gulerødder helt. Si vandet fra i en skål, det skal bruges til sovsen. Skær kyllingen ud i små tern. Lav en opbagning af smør/margarine og mel, lad det simre et lille øjeblik, uden at brænde på. Tilsæt vandet fra aspargesene og pisk godt, tilsæt kyllingevandet, lidt af gangen. Tilsæt fløden, (det er egentlig kun for at give sovsen den hvide farve og lidt smag), fortsæt med at tilsætte vand fra kyllingen, til sovsen har den rette konsistens, dvs. en lidt tyk sovs, og smag til med salt og peber. Kom kylling, gulerødder, ærter og asparges i. Varm godt igennem og Viola! så er der Tarteletter!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar, det er både hyggeligt og inspirerende, at vide, om nogen læser det jeg skriver!